97704 เทคโนโลยีและระบบคุณภาพทางอุตสาหกรรมอาหาร |
Technology and Quality System in Food Industry |
ที่ |
ชื่อเรื่อง/ผู้แต่ง |
ปีพิมพ์ |
Check Status |
1 |
จุลชีววิทยาทางอาหาร = Food microbiology / บุญศรี จงเสรีจิตต์.
|
2561 |
|
2 |
เทคโนโลยีเยื่อแผ่นและการประยุกต์ใช้ในอุตสาหกรรมอาหาร / ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.สุวัฒนา พฤกษะศรี.
|
2560 |
|
3 |
กระบวนการและจุลินทรีย์ที่เกี่ยวข้องในการผลิตอาหารหมัก / ประสงค์สม ปุณยอุปพัทธ์, สุกฤตา ปุณยอุปพัทธ์.
|
2560 |
|
4 |
การบริหารจัดการคุณภาพในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / คงศักดิ์ ศรีแก้ว.
|
2560 |
|
5 |
การสุขาภิบาลโรงงานอาหาร / สุดสาย ตรีวานิช.
|
2560 |
|
6 |
วิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร / คณาจารย์ภาควิชาวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีการอาหาร คณะอุตสาหกรรมเกษตร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์.
|
2560 |
|
7 |
หลักการออกแบบกระบวนการผลิตอาหาร = Principle of food processing design / วราภรณ์ บุญทรัพย์ทิพย์.
|
2560 |
|
8 |
การบริหารจัดการคุณภาพในโรงงานอุตสาหกรรมอาหาร / คงศักดิ์ ศรีแก้ว.
|
2556 |
|
9 |
การประกันคุณภาพในอุตสาหกรรมอาหาร = Quality assurance in food industry / วราวุฒิ ครูส่ง.
|
2547 |
|
10 |
ระบบประกันคุณภาพด้านความปลอดภัยของอาหาร HACCP / โดย สุวิมล กีรติพิบูล.
|
2544 |
|
11 |
หลักการวิเคราะห์ และควบคุมคุณภาพอาหาร / เรียบเรียงโดย วันเพ็ญ จิตรเจริญ.
|
2536 |
|
12 |
Advances in food diagnostics / edited by Fidel Toldra, Leo M. Nollet.
|
2018 |
|
13 |
Food science and technology / edited by Geoffrey Campbell-Platt, professor emeritus of food technology, University of Reading, UK president of IUFoST 2008-2012.
|
2018 |
|
14 |
Microbiology in dairy processing : challenges and opportunities / edited by Palmiro Poltronieri.
|
2018 |
|
15 |
Modern food microbiology / K. R. Aneja.
|
2018 |
|
16 |
Molecular techniques in food biology : safety, biotechnology, authenticity and traceability / edited by Aly Farag El Sheikha, Robert Levin, Jianping Xu.
|
2018 |
|
17 |
Principles of food chemistry / John M.deMan, John W. Finley, W. Jeffrey Hurst, Chang Yong Lee.
|
2018 |
|
18 |
Advances in food rheology and its applications / editor, Jasim Ahmed, Pawel Ptaszek, Santanu Basu.
|
2017 |
|
19 |
Analysis of food toxins and toxicants / edited by Yiu-chung Wong and Richard J. Lewis.
|
2017 |
|
20 |
Carbohydrates in food / [edited by] Ann-Charlotte Eliasson.
|
2017 |
|
21 |
Fennema's food chemistry / edited by Srinivasan Damodaran, Kirk L. Parkin.
|
2017 |
|
22 |
Food authentication : management, analysis and regulation / [edited by] Constantinos A. Georgiou, Georgios P. Danezis.
|
2017 |
|
23 |
Food biosynthesis / edited by Alexandru Grumezescu, Alina Maria Holban.
|
2017 |
|
24 |
Food safety : innovative analytical tools for safety assessment / edited by Umile Gianfranco Spizzirri and Giuseppe Cirillo.
|
2017 |
|
25 |
Innovative technologies in beverage processing / edited by Ingrid Aguilo, Lucia Plaza.
|
2017 |
|